Gratis Proeverij ‘Prachtige Krachtige Presentaties Maken’

Neem een voorproefje van de online training en krijg de smaak te pakken!

 

  • Ligt het delen van jouw expertise als professional ook op jouw bordje?
  • Zoek je naar manieren om jouw vak verstaanbaar te maken voor anderen?
  • Omdat je bijvoorbeeld anderen jouw wijsheid mag overdragen?
  • Of om een opdrachtgever/ klant te overtuigen van jouw product of dienst?

Vaak is een presentatie het eerste middel wat wordt ingezet om het verhaal over te brengen. Ik noem het ook wel de ‘presentatiereflex’.

De meeste mensen hebben zichzelf aangeleerd hoe ze een presentatie moeten maken. Door te doen, door te ervaren en door af te kijken. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw verhaal niet alleen tussen de oren komt, maar ook echt ‘bijblijft’? Daarvoor is het goed te weten hoe het ‘tussen de oren’ werkt.

Als je als professional wilt leren hoe je een professionele presentatie maakt, is er de online training ‘Prachtige Krachtige Presentaties Maken’ beschikbaar. Hierin leer je stapsgewijs hoe je een presentatie zo maakt dat deze zo veel mogelijk effect heeft in het brein van de ander.

 

Wat houdt de gratis proeverij in?

Ik heb uit de online training een selectie van 4 onderwerpen gemaakt. Via het onderstaande formulier meld je je aan, je bevestigt je aanmelding en ontvangt direct een ‘voorbereidingsmailtje’. De dag na je aanmelding ontvang je ’s ochtends een mailbericht met hierin telkens een ‘hapje’ uit de online training ‘Prachtige Krachtige Presentaties Maken’.

Elke dag krijg je een ander soort informatie over het maken van een presentatie. Zo krijg je een beeld van de opbouw van de training. Je kan aan de slag met het breinprincipe focus. Je leert een hoofdwet en hoofdregel van de breinpresentatiekunst kennen. En ook een technische tip ontbreekt niet in de proeverij.

 

Aanmelden

Meld je hieronder direct aan en ontdek hoe jij de impact van je presentaties kan vergroten! Proef gratis hoe ook jij de ‘breinpresentatiekunst’ kan toepassen op jouw eigen presentaties.

Ja, ik doe mee!
 
Voornaam*
E-mailadres*

Jouw gegevens worden alleen door Door Zien Wijzer gebruikt en uiteraard niet aan derden verstrekt
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Meer informatie?

Wil je nu al meer weten over de totale inhoud van de online training ‘Prachtige Krachtige Presentaties Maken’? Klik dan hier en lees nog veel meer!

De trainer: Jacquelien Willemse

Jacquelien-Willemse-2014-boekfoto2-e1420020463108Ik ben Jacquelien Willemse en ik help experts om hun expertise over te dragen op anderen. Ik help professionals die hun vak als geen ander verstaan, hun vak verstaanbaar te maken voor anderen. Op zo’n manier dat je de passie voor je vak kan overdragen. Op zo’n manier dat het bijblijft en beklijft in de bovenkamer. Op zo’n manier dat het blijvende impact heeft op hen aan wie je jouw wijsheid overdraagt.

Vanuit mijn expertise komt het vaak voor dat ik een presentatie moet geven. Over bijvoorbeeld het delen van kennis, bepaalde (nieuwe) werkwijzen, resultaten van een vooronderzoek, plannen of vorderingen. Wat draag jij zelf vaak over?

Bij het zelf bijwonen van presentaties werd ik steeds minder geprikkeld. De standaardpresentaties met bedrijfslogo’s op elke pagina, bullit points op elke slide en grote hoeveelheden tekst leken niet voor mij gemaakt … Ik werd er hooguit prikkelbaar van …

Mijn eigen presentaties kenmerken zich door een heel andere beeldende en zintuigelijke opzet. En naarmate ik meer ontdekte over de werking van het brein, ben ik hiervoor op zoek gegaan naar onderbouwing. Mijn specialisatie binnen mijn breinkennis is het zintuigelijk leren. De zintuigen vormen tenslotte de poort van de buitenwereld naar de binnenwereld van je publiek.

De door mij opgedane expertise en onderbouwingen ben ik steeds meer gaan inzetten bij klanten. Eerst natuurlijk in de presentaties die ik zelf gaf in trainingen en adviestrajecten. Later werd ik ook steeds meer ingeschakeld om samen in co-creatie met opdrachtgevers presentaties te maken, zodat zij die op hun beurt weer konden geven.

Later ontstond ook de vraag ‘kan jij jouw opgebouwde expertise’ nu ook aan ons presenteren. Zo is mijn workshop ‘Breinpresentatiekunst’ ontstaan.

De workshop ‘breinpresentatiekunst’ onderscheidt zich van vele andere presentatietrainingen. Veel trainingen over presentaties zijn gericht op hoe je een presentatie geeft. Of zijn gericht op de opbouw van een presentatie. Tot slot zijn er natuurlijk ook nog de technische trainingen over het gebruik van bijvoorbeeld middelen als PowerPoint, Keynote of Prezi. (Zie ook mijn blog ‘De presentatiereflex‘)

Deze training onderscheid zich doordat deze gericht is op het behalen van het effect van je presentatie. Hier leer je hoe je een prachtige krachtige presentatie maakt die bijblijft. Hier ontdek je ‘de gedachte er achter’. Hiermee versterk je het plezier om je vak aan anderen over te dragen.

Door deze kennis nu ook online te kunnen aanbieden hoop ik dat (net als ik heb mogen ervaren) …

  • jij je ei beter kwijt kan als je je expertise deelt
  • jij je deskundigheid effectiever kan overbrengen met meer impact
  • jij veel meer mensen aanspreekt, raakt en beweegt als ze van jou een presentatie meemaken
  • meer mensen zoals jij kunnen genieten van prachtige krachtige presentaties

Wil je nog meer van mijn achtergrond weten? Kijk dan hier om te zien waar ik zelf al mijn expertise heb opgedaan.

Contact opnemen met Jacquelien Willemse

Heb je aanvullende vragen? Mail ze mij of neem op een andere manier contact met me op.

Proef gratis hoe ook jij de ‘breinpresentatiekunst’ kan toepassen op jouw eigen presentaties.

Ja, ik doe mee!
 
Voornaam*
E-mailadres*

Jouw gegevens worden alleen door Door Zien Wijzer gebruikt en uiteraard niet aan derden verstrekt
dit veld niet invullen s.v.p.

Door Zien Wijzer

Postadres
De Sikkel 3
8141 HD Heino
06-53 424 177

 

Bezoekadres
A. van Sonsbeeckstraat 1
8141 VA Heino

KvK 65 783 808
Bank NL76 KNAB 0255 2584 02
Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid
Disclaimer

Zusterbedrijf van Guide to Lead

© 2017 Door Zien Wijzer – alle rechten voorbehouden

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze informatie met je netwerk!

Shares