Door Zien Wijzer helpt experts.

Door Zien wijzer helpt professionals die hun vak verstaan en het ook verstaanbaar willen maken voor anderen.

Daarvoor heeft Door Zien Wijzer een aanbod van zowel losse trainingsdagen als ook een heel programma. Daarnaast kunnen zowel de trainingen als ook het programma in-company worden uitgevoerd op aanvraag.

Prachtige Krachtige Presentaties Maken – Online training

Deze online training helpt je gedurende 2 weken prachtige krachtige presentaties te maken. Je maakt kennis met hoe het brein presentaties verwerkt en hoe je praktisch vorm geeft aan een beeldende presentatie. Je leert hoe het lezende brein werkt, welke presentatie ‘hoofdwetten en hoofdregels’ er zijn en krijgt technische tips.

Lees hier nog meer over de ‘breinpresentatiekunst’ !

Datum: je kan direct starten door je hier in te schrijven!

In het Breinlaboratorium wordt je uitgedaagd om te experimenteren met hoe je eenvoudig complexe kennis bij de ander tussen de oren krijgt. Je leert hoe wat jij overdraagt in het brein van de ander wordt onthouden. Je voegt ingrediënten toe in je eigen unieke mix van je expertise overdragen. Je ontdekt hoe je jouw expertise bij een ander kan laten ‘bruisen’. Je beleeft ook zelf spelenderwijs de kracht van leuk en leerzaam delen. Je maakt een eerste vertaalslag naar jouw eigen werksituatie die je de volgende dag al kan toepassen.

Lees hier waar je in het Breinlaboratorium mee kan experimenteren

 

Eén van de manieren om je expertise te delen en de liefde voor je vak over te brengen is het geven van een presentatie. Echter zijn de meeste mensen die een presentatie geven, autodidact op hoe je een krachtige presentatie maakt die bijblijft in de breinen van je toehoorders. Op verschillende manieren kan Door Zien Wijzer je helpen om jouw presentatie een stevige boost te geven. Met oog voor impact en schoonheid!

Ontdek hier de mogelijkheden voor krachtiger breinvriendelijke presentaties

Een Co-creatiesessie is een dag speciaal voor jou waarin je samen met Jacquelien Willemse van Door Zien Wijzer aan de slag gaat. Je leert je expertise te vertalen voor anderen zodat zowel jij als zij snel meters kunnen maken. We gaan aan de hand van jouw ontwerp samen aan de slag om voor jouw doelgroep een informatieve, interactieve en inspirerende leeractiviteit van te maken.

Lees hier meer over wat die speciale dag jou kan brengen

Een workshop ontwikkelen, een training maken, een presentatie voorbereiden. Bij al deze activiteiten kan het soms nodig zijn om expertise in te schakelen om het effect te vergroten. Niet altijd is er de tijd om er samen aan te werken. Niet altijd past de prioriteit in de tijd. Niet altijd is er voldoende tijd om al lerende te ontdekken.

Voor die keren dat de tijd je minder gegund is, kan Jacquelien helpen met doorontwikkelen.

Lees de voorbeelden waarin er werd door-ontwikkeld hier.

Bij het ‘Door Geven Wijzer’ programma ga je een stap verder. Je leert hoe je je expertise kan doseren en doceren. Je ontdekt o.a. hoe je met jouw expertise de zintuigen letterlijk kan prikkelen. Je maakt breinvriendelijke presentaties. En dit alles leer je niet alleen, maar pas je direct toe op het project waar jij mee bezig bent!  Met 4 gezamenlijke trainingsdagen, 3 individuele inspiratiegesprekken en 1 exclusief dagdeel maak je stevige stappen. Je ontwikkelt een eigen presentatievorm waarbij je je echt in je kracht voelt staan. Je hebt methodes is handen die de leercurve van de ander versnellen. Na afloop ben je als expert waardevoller en aantrekkelijker voor je bedrijf. Omdat de waarde van je expertise vermenigvuldigt wanneer je die werkelijk kan delen.

Lees hier wat je allemaal kan verwachten.

Op zoek naar inspiratie op het gebied van leren en ontwikkelen? Op zoek naar een goeie enthousiaste spreker die jouw publiek kan ‘bewegen’? Jacquelien Willemse van Door Zien Wijzer verzorgt geregeld interactieve lezingen door het hele land en daarbuiten. Voor enorme zalen of kleinere gezelschappen. Voor congressen of in company. Altijd levendig en beeldend!

Lees hier meer over de mogelijkheden

Door Zien Wijzer

Postadres
De Sikkel 3
8141 HD Heino
06-53 424 177

 

Bezoekadres
A. van Sonsbeeckstraat 1
8141 VA Heino

KvK 65 783 808
Bank NL76 KNAB 0255 2584 02
Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid
Disclaimer

Zusterbedrijf van Guide to Lead

© 2017 Door Zien Wijzer – alle rechten voorbehouden

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze informatie met je netwerk!

Shares