Door Lezen Wijzer

 

Eén van de manieren om wijsheid te vergaren is natuurlijk lezen. En wat valt er een hoop te lezen…

Binnenkort zal ik via deze pagina je een inkijkje geven in wat er allemaal op mijn boekenplank staat. Voor nu valt de boekenplank te bekijken via de site van Maatwerkt. Daar kan je zowel mijn ‘basisboeken‘ vinden, als ook de actuele boeken.

Uiteraard verwijs ik je ook graag naar het boek dat in november is uitgekomen: ‘Breindidactiek: helpen leren met breinkennis‘. Hieraan heb ik als co-auteur mogen bijdragen en een van mijn bijdragen richtte zich ook op het ‘zien’. Een groot deel van het beeldmateriaal heb ik geselecteerd. In de hoop dat de lezers nog sneller de inhoud kunnen ‘doorzien’.

Door Zien Wijzer

Postadres
De Sikkel 3
8141 HD Heino
06-53 424 177

 

Bezoekadres
A. van Sonsbeeckstraat 1
8141 VA Heino

KvK 65 783 808
Bank NL76 KNAB 0255 2584 02
Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid
Disclaimer

Zusterbedrijf van Guide to Lead

© 2017 Door Zien Wijzer – alle rechten voorbehouden

Pin It on Pinterest

Share This

Deel deze informatie met je netwerk!

Shares